به گزارش خبرگزاری فارس، رضا خاوری، از فرماندهان تیپ فاطمیون در حین انجام مأموریت در سوریه به شهادت رسید.
مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران روز جمعه از شهادت دو تن از نیروهای سپاه انصار در سوریه خبر داد.
سردار سرتیپ دوم رمضان شریف، مسئول روابط عمومی کل سپاه در مصاحبه با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: (دیروز و امروز 2 تن از پاسداران سپاه انصار به نام های شهیدان عبدالله باقری، (از محافظان رئیس جمهور سابق) و امین کریمی در ماموریتی که در سوریه داشتند، به شهادت رسیدند.)
وی همچنین انتشار گزارش ها درباره به شهادت رسیدن 15 ایرانی در سوریه را رد کرد.
سردار شریف ضمن تسلیت به خانواده شهدای اخیر سپاه، از افزایش نیروهای مستشاری ایران در سوریه در پی دور جدید تحولات میدانی در مقابله با گروه های تروریستی در این کشور خبر داد.
بنا بر این گزارش، طی روزهای اخیر، 8 نفر از نیروهای ایرانی حاضر در سوریه در نبرد با گروه های تروریستی به شهادت رسیده اند.
اخیرا سردار سرتیپ پاسدار حسین همدانی از فرماندهان دوران دفاع مقدس و از مستشاران ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حین انجام مأموریت مستشاری در حومه شهر حلب سوریه به دست تروریست های داعش به شهادت رسید.
جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده است برای کمک به ارتش و نیروهای مردمی سوریه در مبارزه با تروریست های تکفیری از جمله داعش، به سوریه مستشار نظامی اعزام می کند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/4377